Doctorii de la spitalul din Kunming, China, au gasit in corpul lui Luo Cuifen (29 de ani) nu mai putin de 26 de cuie. Acestea erau prinse in trup de multa vreme si au fost descoperite la radiografie, numai dupa ce aceasta s-a plans de dureri. Medicii
Doctorii de la spitalul din Kunming, China, au gasit in corpul lui Luo Cuifen (29 de ani) nu mai putin de 26 de cuie. Acestea erau prinse in trup de multa vreme si au fost descoperite la radiografie, numai dupa ce aceasta s-a plans de dureri. Medicii banuiesc ca cele 26 de cuie au fost infipte de bunicii fetei, suparati ca aceasta nu s-a nascut baiat.

Michael Moore, un nou documentar
Regizorul american Michael Moore si-a prezentat noul documentar, "Captain Mike across America", cu ocazia Festivalului de la Toronto. In noua sa realizare, cineastul revine asupra campaniei prezidentiale americane din anul 2004. Michael Moore estimeaza ca votul pe care Hillary Clinton l-a acordat in 2002 in favoarea invadarii Irakului ii reduce considerabil sansele de a obtine investitura Partidului Democrat pentru candidatura la presedintia SUA.viitor hit?


Michael Jackson canta... "Mamacita"
Melodia cu care Michael Jackson intentioneaza sa rupa gura targului si sa revina cu succes in lumea showbiz-ului a fost difuzata in premiera la un post de radio din SUA. In cazul in care autenticitatea melodiei va fi confirmata, 96.1 KISS FM, care emite din Pittsburg, se va putea mandri ca fiind primul post de radio unde a fost ascultata "Mamacita" - un cantec de dragoste cu versuri in engleza si spaniola, ce pare sa fie interpretat de celebrul pop star.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.