Saptamana trecuta, unul din cele doua aparate Boeing 757 ale intreprinderii de stat a fost retinut la sol pentru reparatii, compania fiind nevoita din acest motiv sa suspende mai multe curse aeriene. Sperand sa rezolve problemele tehnice, autoritatil
Saptamana trecuta, unul din cele doua aparate Boeing 757 ale intreprinderii de stat a fost retinut la sol pentru reparatii, compania fiind nevoita din acest motiv sa suspende mai multe curse aeriene. Sperand sa rezolve problemele tehnice, autoritatile aeriene au sacrificat recent doua capre, conform unei surse oficiale care a preferat anonimatul. Sacrificarea unor animale pentru a obtine succese si binecuvantare este o traditie frecventa in zona. Un fotoreporter a publicat in ziarul Kantipur o imagine in care cele doua capre sacrificate apareau fotografiate in fata avionului avariat. Ziaristul a fost retinut cateva ore pentru vina de a fi fotografiat intr-o zona interzisa. (M.BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.