"Va fi considerata oficial suspecta in acest caz", anunta joi seara Justine McGuinness, reprezentanta familiei McCann. Conform BBC, socanta mutare a anchetatorilor portughezi are legatura directa cu petele de sange descoperite in masina inchiriata de
"Va fi considerata oficial suspecta in acest caz", anunta joi seara Justine McGuinness, reprezentanta familiei McCann. Conform BBC, socanta mutare a anchetatorilor portughezi are legatura directa cu petele de sange descoperite in masina inchiriata de sotii McCann. "Anchetatorii cred ca detin probe care indica faptul ca, intr-un fel sau altul, este implicata in moartea fiicei sale, fapt absolut ridicol. Au sugerat faptul ca au fost gasite pete de sange (identificate ca fiind al lui Maddie) in masina inchiriata, dar aceasta masina a intrat in posesia lor abia la 25 de zile dupa disparitia fetitei", a precizat Justine McGuinness.
Kate McCann, 39 de ani, a fost interogata, in cursul zilei de joi, vreme de unsprezece ore, de politia judiciara din Portimao. Ieri, ea urma sa fie supusa unui nou interogatoriu. De asemenea, tatal fetitei, Gerry McCann, urma sa audiat in acest caz tot in cursul zilei de ieri.
Kate McCann s-a declarat "ingrozita" de intorsatura pe care a luat-o investigatia.
Se pare ca mama Madeleinei va fi interogata si in legatura cu rezultatele testelor ADN facute pe mostrele luate din apartamentul de vacanta al familiei din statiunea portugheza Praia da Luz.
"Kate este socata si surprinsa din mai multe motive. In primul rand, pentru ca o astfel de acuzatie a fost formulata impotriva ei. Apoi, ea este ingrijorata ca aceasta intorsatura a investigatiei ar putea deveni o modalitate de distragere a atentiei de la tentativele ulterioare de a o gasi pe Madeleine", a afirmat purtatorul de cuvant al familiei McCann. (C. CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.