La ora 17.00, la Ateneul Roman - un concert cameral sustinut de "Zukerman Chamber Players", cu Pinchas Zukerman la vioara, Jessica Linnebach la vioara, Jethro Marks, viola, Ashan Pillai, viola, si Amanda Forsyth, violoncel. Din program George Enescu
La ora 17.00, la Ateneul Roman - un concert cameral sustinut de "Zukerman Chamber Players", cu Pinchas Zukerman la vioara, Jessica Linnebach la vioara, Jethro Marks, viola, Ashan Pillai, viola, si Amanda Forsyth, violoncel. Din program George Enescu - Trio de coarde "Aubade" (1899), Wolfgang A. Mozart - Cvintetul cu doua viole in do minor, K 406, Antonin Dvorok - Cvintetul cu doua viole in Mi bemol major, op. 97. Incepand cu ora 18.00 la Opera Nationala din Bucuresti va avea loc spectacolul "Carmen" de G. Bizet, cu participarea corului, orchestrei si baletului Operei Nationale din Bucuresti, dirijor Mario de Rose. La ora 19.30 la Sala Mare a Palatului - Filarmonica din Oslo, dirijata de Jukka-Pekka Saraste, solist Boris Berezovski, pian. In program Rolf Wallin - "Act", Edvard Grieg - Concertul pentru pian si orchestra in la minor, op. 16 si Jean Sibelius - Suita "Lemminkainen", op. 22. La ora 22.30, in cadrul Concertelor de la miezul noptii, "Europa Galente", dirijat de Fabio Biondi. Duminica, la ora 11.00, la Sala Mica a Palatului - Corul Academic Radio, dirijor Dan Mihai Goia. La ora 16.00, la Ateneul Roman - Gala Concursului Inetrnational "George Enescu" si Orchestra Filarmonicii Iasi, dirijor I. Ionescu Galati, solist, Diana Jipa, vioara.
La ora 19.30, la Sala Mare a Palatului, Filarmonica din Oslo, dirijor Jukka-Pekka Saraste. Program: Stravinsky - "Foc de artificii", George Enescu - Suita a III-a pentru orchestra in re major, op. 27, Bela Bartok - Suita "Printul cioplit in lemn", op. 13 (editat de J.P. Saraste), Maurice Ravel - "Valsul". La ora 22.30, la Ateneul Roman, Orchestra de Camera a Filarmonicii "George Enescu", dirijor Cristian Mandeal, in program Johann Sebastian Bach, "Arta Fugii". La Sibiu, la ora 18.30, la Sala Thalia, "Europa Galante", dirijor Fabio Biondi. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.