Celebru din cauza jocului piramidal care i-a purtat numele, romanul Corneliu Gerald Gorduna a fost predat, ieri, autoritatilor germane, care il acuza de coordonarea unei retele de traficanti de stupefiante, care actiona atat pe teritoriul Europei, c
Celebru din cauza jocului piramidal care i-a purtat numele, romanul Corneliu Gerald Gorduna a fost predat, ieri, autoritatilor germane, care il acuza de coordonarea unei retele de traficanti de stupefiante, care actiona atat pe teritoriul Europei, cat si in Statele Unite ale Americii. Autoritatile germane au descoperit ca romanul se folosea, printre altele, de identitati false, intre care Michael Goldeberg, Cliff Zamor sau Thorsten Kirchhoff.

Biroul Interpol Wiesbaden din Germania a emis, la sfarsitul lunii aprilie, un mandat international de urmarire, pe numele lui Gerald Gorduna, care locuia in Bucuresti. Magistratii Judecatoriei Cottbus dispusesera, cu o saptamana inainte, ca pe numele romanului sa fie emis un mandat european de arestare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.