Cazul Teo Peter a fost discutat ultima data cu americanii in iulie, in timpul si in urma vizitei ministrului de externe Adrian Cioroianu in SUA, a declarat atasatul cu afaceri la Washington, Daniela Gitman. Diplomatul a adaugat ca se spera la vesti
Cazul Teo Peter a fost discutat ultima data cu americanii in iulie, in timpul si in urma vizitei ministrului de externe Adrian Cioroianu in SUA, a declarat atasatul cu afaceri la Washington, Daniela Gitman. Diplomatul a adaugat ca se spera la vesti bune in viitorul apropiat. Gitman a asigurat ca autoritatile romane nu au uitat de cazul Teo Peter si ca acesta este discutat in permanenta cu americanii, chiar daca demersurile au fost tinute departe de ochii presei. "Am tinut legatura cu firma de avocati americana care reprezinta interesele familiei lui Peter in SUA si le-am acordat sprijin. Semnalele pe care le avem sunt ca se lucreaza la o solutie din partea americana. Speram sa avem niste vesti bune in viitorul apropiat", a spus diplomatul roman, adaugand ca se lucreaza la o solutie "buna pentru toata lumea". Fostul membru al trupei Compact a fost ucis intr-un accident rutier provocat de puscasul marin Christopher Van Goethem in 4 decembrie 2004.



B asescu a discutat cazul cu Donald Rumsfeld


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.