Walter Zenga a fost prezentat ieri oficial ca noul antrenor al lui FC Dinamo, cu care a semnat un contract pe doi ani. La prezentarea tehnicianului italian, au fost prezenti toti oamenii importanti din conducerea "cainilor", in frunte cu presedintele
Walter Zenga a fost prezentat ieri oficial ca noul antrenor al lui FC Dinamo, cu care a semnat un contract pe doi ani. La prezentarea tehnicianului italian, au fost prezenti toti oamenii importanti din conducerea "cainilor", in frunte cu presedintele Nicolae Badea, secondat de Cristi Borcea, Cornel Dinu si Vasile Turcu. Zenga a si condus ieri dimineata la antrenament echipa, iar la prezentare a venit extrem de sigur pe el, insa nu a omis sa solicite unitate din partea tuturor pentru ca Dinamo sa aiba succes. "Normal ca nu e climat de petrecere. Dar la antrenament ne-am descurcat si avem 10 zile pentru a lucra impreuna. Echipa are jucatori cu care nu am probleme. E foarte important ca actionarii sunt aici cu mine, sa demonstram ca suntem o echipa. Eu sunt foarte ambitios, nu mi-e frica de lucruri importante. Nu trebuie sa te duci la o echipa mare si sa zici vedem noi. Eu unde am fost m-am descurcat bine, trebuie sa am o relatie buna cu fotbalistii. Trebuie sa fim o echipa, sa zicem mereu noi, antrenor, jucatori, staff medical, presedinte, conducatori, fani. Daca suntem impreuna, va fi foarte greu pentru adversarii nostri", a spus Zenga. Antrenorul italian a vorbit si despre relatia sa cu fanii, tinand cont ca a antrenat pe Steaua acum doi ani. "Nu vreau revansa, asta o cauta oamenii rautaciosi. Va fi mult mai greu pentru mine, pentru ca incep cu cinci etape care nu sunt ale mele. Acum sunt antrenori de valoare la toate echipele, Dan Petrescu, Hagi, Bergodi, Dorinel, Sabau, Uhrin, echipele din provincie au crescut mult si financiar, si tactic, este un campionat mult mai puternic. Suporterii se gandesc doar daca cineva pune suflet si munceste 24 de ore, cred ca ma vor primi bine. Fanii lui Dinamo se vor intoarce alaturi de echipa, pentru ca au nevoie unii de altii. Trebuie sa revenim pe un loc compatibil cu imaginea lui Dinamo", a spus Zenga, cel care, in premiera la Dinamo, si-a impus intreg staff-ul tehnic. "A semnat un contract pe doi ani, obiectivele se mentin, mai putin Liga. A fost una din conditiile clubului, realiste, ma bucur ca Zenga chiar a sustinut aceste obiective", a spus boss-ul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.