"Vremea hienelor" a fost lansata de Andrei Marga si poetul optzecist Ion Muresan. "Citind tipul de jurnalism facut de Octavian Hoandra am simtit o iesire din jurnalismul sterp, simpla insiruire de evenimente. Semnatarul volumului, pe langa continua a
"Vremea hienelor" a fost lansata de Andrei Marga si poetul optzecist Ion Muresan. "Citind tipul de jurnalism facut de Octavian Hoandra am simtit o iesire din jurnalismul sterp, simpla insiruire de evenimente. Semnatarul volumului, pe langa continua autocultivare, care e o datorie a fiecarui intelectual, reuseste sa ofere diagnoze care s-au adeverit. Una dintre acestea este nerealizarea programului de guvernare. Hoandra reuseste si unele sintagme care au facut epoca. Una din acestea este <<jupanii tranzitiei>>", a spus universitarul. Poetul Ion Muresan a calificat volumul ca unul "comprehensibil, un tip de editorialist care lumineaza evenimentele, le face comprehensibile pentru cititor. Avem aici un prozator adevarat, ale carui romane nu au avut ecoul pe care il meritau. E si autorul unor titluri excelente, e un spectacol sa citesti cuprinsul". Ziaristul Octavian Hoandra a adaugat ca "acum e momentul sa le cer scuze celor pe care i-am criticat in editorialele din <<Vremea hienelor>>. Sper sa iesim odata din marasmul care ne inconjoara de 17 ani si sa ne simtim bine in Romania".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.