Noua persoane sunt arestate in Romania, cinci in Turcia si Bulgaria si alte cateva sunt cercetate in libertate in cazul unei retele de traficanti de droguri condusa de Alexandru Adrian Ion, un detinut din penitenciarul Rahova care si-a implica

Noua persoane sunt arestate in Romania, cinci in Turcia si Bulgaria si alte cateva sunt cercetate in libertate in cazul unei retele de traficanti de droguri condusa de Alexandru Adrian Ion, un detinut din penitenciarul Rahova care si-a implicat in distribuirea de heroina sotia, mama si copiii. Operatiunile pentru prinderea membrilor retelei au inceput in urma cu noua luni si la ele au colaborat ofiteri de crima organizata din cadrul Politiei de Frontiera si angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Misiunea familiei Ion
La inceputul lunii septembrie au fost prinsi in flagrant, in cartierul bucurestean Ferentari, trei cetateni romani care intentionau sa vanda 150 grame de heroina. Flagrantul a fost organizat la data de 2 septembrie si s-a finalizat cu retinerea lui Sandu Ferki, in varsta de 39 de ani si a Ioanei Ion, de 58 de ani, mama coordonatorului retelei, aflat in Penitenciarul Rahova. De asemenea si fiica detinutului, Viorica Ion de 16 ani, este cercetata pentru trafic de droguri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.