Astazi, in Franta, debuteaza Campionatul Mondial de rugby, care se va incheia pe 20 octombrie. Prezenta constanta la aceasta competitie (a participat la toate cele cinci editii de pana acum), echipa Romaniei nu a obtinut nici o performanta notabila,
Astazi, in Franta, debuteaza Campionatul Mondial de rugby, care se va incheia pe 20 octombrie. Prezenta constanta la aceasta competitie (a participat la toate cele cinci editii de pana acum), echipa Romaniei nu a obtinut nici o performanta notabila, ba, mai mult, a suferit si cateva infrangeri antologice.

Dupa ce au primit si celebrele 'caps>>-uri, stejarii sunt gata pentru Campionatul Mondial

Partida Franta - Argentina (astazi, ora 22.00, TVR2) va deschide marele bal al Cupei Mondiale la rugby. Gazde bune, francezii au organizat cate o ceremonie de deschidere pentru fiecare echipa calificata la CM. La Chateau d'Aubiac, “stejarii” au primit celebrele „caps“-uri care se acorda jucatorilor participanti la turneul final. Romania face parte din Grupa C, alaturi de echipele Noii Zeelande, Italiei, Scotiei si Portugaliei. Primul meci al tricolorilor va avea loc miercuri, 12 septembrie, la Marsilia, impotriva reprezentativei Italiei. Cum sansele sa invinga Noua Zeelanda si Scotia sunt aproape nule, rugbystii nostri isi pun toate sperantele in partidele cu Italia si, mai ales, cu Po rtugalia. Obiectivele sunt realiste: sa nu piarda foarte tare cu granzii, sa faca un meci bun cu Italia si sa invinga Portugalia. Selectionerul Portugaliei, Tomaz Morais, vede partida cu romanii ca pe o adevarata finala. Managerul general al formatiei noastre, Robert Antonin, a declarat: “Romania are nevoie de rezultate mari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.