Discovery continua seria „Vanatorii de mituri“ cu un nou episod - „Dispozitiv antigravitatie“, de la ora 19.00. Dupa ce afla daca este cu adevarat posibil sa scapi de forta de atractie a Pamantului, vanatorii studiaza mituri
Discovery continua seria „Vanatorii de mituri“ cu un nou episod - „Dispozitiv antigravitatie“, de la ora 19.00. Dupa ce afla daca este cu adevarat posibil sa scapi de forta de atractie a Pamantului, vanatorii studiaza mituri legate de Craciun. Comedia „Sister Act“, cu Whoopi Goldberg intr-un recital memorabil, poate fi urmarit la Kanal D, de la ora 20.30. TVR Cultural, asa cum ne-am obisnuit, ne ofera o piesa de teatru, de la ora 20.55. „Hitler al XVII-lea“, de Adrian Dohotaru, cu: Virgil Ogasanu, Horatiu Malaele, Mircea Diaconu, Florian Pittis. Pro Cinema prezinta noi aventuri ale lui Max in a treia parte din seria „Mad Max“, de la ora 22.00. Pe Viasat History, de la ora 23.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.