Cel mai in forma jucator al echipei nationale a Romaniei s-a gandit, ieri, la pranz, sa le faca o farsa jurnalistilor romani. Programata initial la ora 13.00, conferinta de presa sustinuta de Adrian Mutu a inceput cu 20 de minute mai devreme si s-a
Cel mai in forma jucator al echipei nationale a Romaniei s-a gandit, ieri, la pranz, sa le faca o farsa jurnalistilor romani. Programata initial la ora 13.00, conferinta de presa sustinuta de Adrian Mutu a inceput cu 20 de minute mai devreme si s-a terminat cu cinci minute inainte de ora la care ea ar fi trebuit sa inceapa. Spre norocul lui, eroarea nu ii apartine, vinovati de aceasta schimbare neanuntata fiind oficialii FRF.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, ieri, ca actuala generatie a suferit destul. „Suntem foarte concentrati, aceasta generatie a patimit destul si a venit timpul unei calificari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.