Un monument dedicat oamenilor urati va fi ridicat in nordul Italiei, relateaza site-ul Ananova. Asociatia Mondiala a Oamenilor Urati, fondata initiala in Italia, dar care acum are filiale in intreaga lume, a anuntat ca opera artistica va fi gazduit d
Un monument dedicat oamenilor urati va fi ridicat in nordul Italiei, relateaza site-ul Ananova. Asociatia Mondiala a Oamenilor Urati, fondata initiala in Italia, dar care acum are filiale in intreaga lume, a anuntat ca opera artistica va fi gazduit de orasul Piobbico.

Statuia, care va reprezenta un anonim ce se uita la propria reflectie in oglinda, va fi dezvelita cu prilejul intrunirii anuale a Asociatiei, la 9 septembrie 2007.

"Motoul asociatiei noastre spune ca substanta unei persoane este cea interioara si nu are nici o legatura cu felul in care arata. Prin urmare, acest monument nu infatiseaza un star de cinema si nici un erou neinfricat de razboi, ci o persoana care este la fel de frumoasa ­ doar ca in interior", a declarat presedintele asociatiei, Telesforo Lacobelli.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.