Dupa Zenga, sefii ros-albilor au ajuns ieri la un acord si cu un alt fost stelist, mijlocasul Gabriel Bostina, care a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.       Tot ieri, Bostina a participat si la primul antrenament alatur
Dupa Zenga, sefii ros-albilor au ajuns ieri la un acord si cu un alt fost stelist, mijlocasul Gabriel Bostina, care a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.       Tot ieri, Bostina a participat si la primul antrenament alaturi de noii sai colegi, dupa care a fost prezentat presei. "Sunt bucuros ca am ajuns la Dinamo. Am fost primit bine de toti baietii. Imi pare rau ca nu pot sa ii ajut in Cupa UEFA, dar voi da totul in campionat. Imi doresc sa castig titlul cu Dinamo, sa evoluam in grupele Ligii Campionilor", au fost primele cuvinte ale lui Bostina, care spera ca fanii sa nu-i reproseze trecutul ros-albastru: "Acest lucru depinde numai de mine si de evolutiile mele. I-as ruga sa aiba rabdare cu mine, sunt putin in urma cu pregatirea, dar sa fie siguri ca atunci cand o sa intru pe teren voi da tot ce am mai bun din mine. Increderea lor va conta mult pentru mine". Bostina s-a declarat foarte multumit de faptul ca va lucra din nou sub comanda lui Zenga: "Walter stie cum sa ne mobilizeze si ne ajuta foarte mult atunci cand avem probleme. Lucreaza din inima, cu zambetul pe buze si stie sa ii stranga pe toti in jurul lui".    Profitand de intreruperea campionatului pentru meciurile nationalei, echipele din Liga 1 au programat la acest sfarsit de saptamana o suita de partide amicale. Astazi se vor diputa nu mai putin de sase intalniri: Dacia Mioveni - Unirea Urziceni (11:00), Steaua - Gloria Buzau (11:30), Pandurii - "U" Cluj (11:30, la Simeria), Rapid - Panionis Atena (15:30), CFR Cluj - Gloria Bistrita (16:30), Farul - Cerno More Varna (17:00). De asemenea, maine se va juca meciul dintre Poli Timisoara si Sahtior Donetk (19:00, sport.ro). Tot echipa lui Mircea Lucescu a dat aseara startul amicalelor, impotriva lui Poli Iasi, partida terminandu-se dupa inchiderea acestei editii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.