Elevii lui Dan Grecu au evoluat lamentabil in finala pe echipe a CM de la Stuttgart si au terminat concursul pe ultimul loc.



Accidentarea lui Marian Dragulescu a redus
sansele echipei Romaniei  Nationala mascu
Elevii lui Dan Grecu au evoluat lamentabil in finala pe echipe a CM de la Stuttgart si au terminat concursul pe ultimul loc.



Accidentarea lui Marian Dragulescu a redus
sansele echipei Romaniei Nationala masculina de gimnastica a Romaniei s-a comportat in finala pe echipe mai slab decit in calificari si a terminat pe ultimul loc, al optulea, concursul disputat joi seara in cadrul Mondialelor de la Stuttgart. Nimic nu anunta dezastrul pentru gimnastii nostri, mai ales ca acestia se aflau pe pozitia a doua dupa prima rotatie la aparate, ei comportindu-se foarte bine la sarituri. Au urmat insa paralelele si bara fixa, la care romanii au ratat pe capete, astfel ca evolutiile de la cal si sol nu au fost de ajuns pentru ca tricolorii sa prinda restul plutonului. In absenta lui Marian Dragulescu, accidentat, Flavius Coti si Razvan Selariu nu au reusit sa se erijeze in lideri de echipa, iar debutantul Cosmin Malita a evoluat foarte slab la toate aparatele. Titlul mondial a fost cistigat pentru a treia oara consecutiv de reprezentativa Chinei, care pare sa nu aiba rivala la titlul olimpic ce se va pune in joc anul viitor, la Beijing. Podiumul a fost completat de Japonia si, surpriza, reprezentativa tarii gazda, Germania. Aceasta din urma tara cistigase ultima medalie la un Campionat Mondial in 1989, tot la Stuttgart.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.