Site-ul MLSnet.com a fost vizitat in iulie, luna de debut a lui David Beckham la noua sa echipa, de 1,04 milioane de utilizatori, ceea ce reprezinta recordul-absolut de trafic online al site-ului.
Bob Ivins, vicepresedintele executiv al departamentului de marketing international al firmei de cercetare pe internet comScore, a declarat ca impactul lui Beckham asupra traficului site-ului a fost "enorm". "Jucatorul a dublat de unul singur numarul de vizitatori pe MLSnet.com comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cand, sa nu uitam, s-a desfasurat Campionatul Mondial de Fotbal", a explicat Bob Ivins.
Traficul online al site-ului a crescut, totodata, si in prima luna a acestui an, cand a fost anuntat transferul lui David Beckham. In luna ianuarie, site-ul a fost vizitat de 808.000 de persoane, in timp ce in luna precedenta fusese vizitat de 230.000 de persoane.
Debutul lui David Beckham in campionatul de fotbal din SUA a adus si audiente-record pentru posturile de televiziune. Transmisiunea meciului pe canalul ESPN a fost urmarita de un numar record de telespectatori, de 1,5 milioane de persoane, cu 50% mai mult decat recordul precedent de audienta al unui meci din campionatul de fotbal din SUA.
David Beckham (32 de ani) s-a transferat in aceasta vara de la echipa spaniola Real Madrid la LA Galaxy, unde primeste un salariu anual de 50 de milioane de euro. El a fost capitan al nationalei de fotbal a Angliei intre anii 2000 si 2006.