Ministrii  liberali ai Agriculturii, Sanatatii si Culturii, au recomandat, vineri, alesilor locali ai partidului sa utilizeze ca argument, in campania pentru alegerea primarilor si consilierilor, masurile luate de guvern pentru sprijinirea
Ministrii  liberali ai Agriculturii, Sanatatii si Culturii, au recomandat, vineri, alesilor locali ai partidului sa utilizeze ca argument, in campania pentru alegerea primarilor si consilierilor, masurile luate de guvern pentru sprijinirea comunitatilor, transmite corespondentul Mediafax .


Recomandarea a fost facuta la Vaslui, unde are loc sedinta Biroului Permanent al Ligii Alesilor Locali din PNL. Cel mai vehement a fost ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, care le-a cerut primarilor si conslierilor locali din tara sa se foloseasca in campaniile electorale de argumentul fondurilor guvernamentale date ca subventii agricultorilor."In orice discutii pe care le aveti cu oamenii, aveti un argument zdrobitor, cel al sumelor pe care Guvernul Tariceanu le-a dat in teritoriu. Cred ca orice alt partid, in afara de liberali, ar fi fructificat mult mai bine acest sprijin financiar. S-ar fi batut in piept si ar fi facut din asta o motivatie de a deveni eroi nationali", a declarat la ministrul Remes.


La randul sau, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, le-a cerut alesilor locali sa stea "cu ochii pe spitale, pentru ca banii foarte multi ajunsi in teritoriu sa fie cheltuiti pana la sfarsitul anului". Ca argument, ministrul Nicolaescu a vrut sa scoata in evidenta faptul ca actualul Guvern a avut grija si de sistemul sanitar din teritoriu, prin alocarea de fonduri importante pentru unitatile spitalicesti. Nu in cele din urma, ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, a subliniat ca si in domeniul cultural s-au distribuit sume "istorice", acesta incetand sa mai fie "o cenusareasa a bugetului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.