Atacantul lui Vfb Stuttgart nu va juca in aceasta seara, jucatorul avand ieri temperatura de aproape 40 de grade. Locul sau in avanposturi va fi luat de fotbalistul lui Wolfsburg, Sergiu Radu.       Problemele par sa nu se mai term
Atacantul lui Vfb Stuttgart nu va juca in aceasta seara, jucatorul avand ieri temperatura de aproape 40 de grade. Locul sau in avanposturi va fi luat de fotbalistul lui Wolfsburg, Sergiu Radu.       Problemele par sa nu se mai termine pentru Victor Piturca. Dupa absentele mai vechi ale lui Contra, Ghio-nea, Cocis, Plesan, Alin Stoica, C. Lazar si Rosu, acum a venit randul lui Marica sa sara din schema pentru meciul din aceasta seara.     FEBRA. Atacantul lui Vfb Stuttgart s-a pregatit joi dimineata absolut normal la ultimul antrenament sustinut in tara de "tricolori". Problemele au aparut insa in cursul serii, mai exact in timpul celor trei ore de zbor de la Bucuresti la Minsk, cand Marica a acuzat o stare febrila, cu frisoane si dureri de gat. Dupa ce au ajuns la hotel, doctorul Pompiliu Popescu a constatat ca jucatorul nu mai poate intra in calcul pentru intalnirea cu Belarus, Marica avand temperatura de 39,6 grade. "Din pacate, am pierdut inca un jucator important inainte de acest meci. Nu stiu inca pe cine voi folosi in atac, este un lucru la care ma mai gandesc. Pe Marica sper sa-l recuperam macar pentru amicalul cu Germania", a declarat ieri Victor Piturca.     SANSA. Ghinionul lui Marica ar putea deveni norocul lui Sergiu Radu. Desi a afirmat ieri ca nu se decisese asupra inlocuitorului lui Marica, selectionerul l-a folosit in echipa "verzilor", cea a titularilor, pe Sergiu Radu. In pofida unui sezon foarte bun reusit in editia trecuta a Bundesligii, sub culorile lui Energie Cottbus, "Schija" a fost sistematic ocolit de Piturca, convocarea de acum venind mai degraba ca urmare a eclipsei de forma a celor doi atacanti de la Dinamo, Danciulescu si Claudiu Niculescu. "Nu stiu inca daca am sa joc, asta doar selectionerul decide. Daca voi fi folosit, voi face totul ca echipa sa castige. Nu e important sa marchez eu, ci sa plecam cu toate cele trei puncte de la Minsk", a declarat la finalul antrenamentului de ieri Sergiu Radu.       Prudenta     Ieri, selectionerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat ca echipa sa va juca atent. "Vom incerca sa evoluam inteligent, prudent, nu ne vom arunca orbeste in taisul cutitului. Romania este favorita grupei", a spus Stange. Capitanul reprezentativei Belarusului, Aleksandr Hleb, a afirmat ca nationala Romaniei este favorita. Presa bielorusa a acordat ieri spatii generoase meciului. "Sambata e zi de munca", a titrat Sport Panorama, care a notat ca echipa Belarusului trebuie sa spere. "Il au pe Mutu, dar si noi il avem pe Hleb. Trebuie sa intram pe teren fara teama si fara sa ne tremure genunchii", a mai scris in ziarul bielorus. De asemenea, Belorusskie Novosti a mentionat: "Belarus trebuie sa evolueze cu mare atentie impotriva unui adversar superior".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.