De maine avem din nou Recurs la televizor. Cu o noua infatisare, cu mai putini invitati, insa cu un ritm mai intens, emisiunea moderata de Ovidiu Ioanitoaia va putea fi urmarita in fiecare duminica, de la ora 22:15, la Antena 2.

Cel de-al cincisprezecelea sezon de Recurs debuteaza maine, avand ca subiect principal meciul tricolorilor cu Belarus si, implicit, perspectivele elevilor lui Victor Piturca de a ajunge la Euro 2008. Invitatii lui Ovidiu Ioanitoaia sunt Gica Hagi si Dan Petrescu, doi dintre cei mai importanti componenti ai Generatiei de Aur si, in acelasi timp, doi tineri antrenori avizi de performanta. "Cel de-al cincisprezecelea sezon sau finalul celui de-al paisprezecelea pentru mine se vrea mult mai alert decat precedentele, dorindu-se o implicare a publicului mult mai intensa decat pana acum. Telespectatorii vor putea dialoga cu invitatii cu ajutorul SMS-urilor si al mail-urilor, iar cea mai buna dintre intrebarile trimise de ei va fi premiata", ne-a declarat Ovidiu Ionitoaia. Premiul acestei prime editii va fi un tricou de-al lui Dan Petrescu, de pe vremea cand evolua la Chelsea, cu autograf.


SCHIMBARI. Noul Recurs va beneficia de o noua infatisare, din toate punctele de vedere. Grafica, decor, rubrici, desfasurare, ritm, totul a fost schimbat. Dupa spusele lui Stefan Beldie, producatorul emisiunii, telespectatorii trebuie sa se astepte la surprize, intrucat va fi un cu totul alt Recurs decat cel stiut, iar publicul va fi incurajat sa fie cat mai activ. "Interactivitatea va fi punctul forte al talk-show-ului sportiv, iar nivelul la care va fi dusa aceasta va fi unul dintre elementele care vor diferentia aceasta productie de restul emisiunilor de gen. Se asteapta de la telespectatori sa trimita intrebari invitatilor din platou. Iar acestia vor fi alesi in special in functie de evenimentele etapei. Nu vor fi mai mult de doi invitati in studio si nu vor mai fi invitati permanenti", a adaugat Beldie. De asemenea, vor aparea cateva rubrici speciale, cum ar fi golurile etapei, prezentate intr-o formula mai dinamica, sau cele mai amuzante faze din Liga I. "In plus, vor fi lucruri pe care publicul le va vedea doar la Recurs." Emisiunea va dura exact 90 de minute, plus cateva de prelungiri, exact ca si in cazul unei partide de fotbal. Mai trebuie adaugat ca ora de incepere nu este fixa, aceasta depinzand de ultima partida a etapei. "Vom incepe la jumatate de ora dupa finalul ultimei intalniri a etapei. Timp suficient pentru ca oamenii sa ajunga acasa si sa se uite la emisiune", ne-a spus Ioanitoaia. Ca si la inceputul sezonului precedent, Divizia sexy nu-si va mai face aparitia in studioul emisiunii. "Divizia Sexy are propriul vehicul de promovare - www. divizia-sexy.ro. Noul Recurs va atrage publicul cu ajutorul fotbalului, al calitatilor moderatorului, al inspiratiei in alegerea invitatilor si al subiectelor discutate", a incheiat Stefan Beldie.


INTERACTIVITATE
"Cel de-al cincisprezecelea sezon sau finalul celui de-al paisprezecelea pentru mine se vrea mult mai alert decat precedentele, dorindu-se o implicare a publicului mult mai intensa decat pana acum. Telespectatorii vor putea dialoga cu invitatii cu ajutorul SMS-urilor si al mail-urilor, iar cea mai buna dintre intrebarile trimise de ei va fi premiata"
Ovidiu Ioanitoaia, realizator Recursul Etapei