Ramasa fara Mircea Rednic, plecat dupa esecul cu Gloria Bistrita, din etapa trecuta, Dinamo si-a gasit un nou antrenor. Este vorba de fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga, care a confirmat ieri ca s-a inteles cu oficialii "cainilor". "Sunt in Ita
Ramasa fara Mircea Rednic, plecat dupa esecul cu Gloria Bistrita, din etapa trecuta, Dinamo si-a gasit un nou antrenor. Este vorba de fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga, care a confirmat ieri ca s-a inteles cu oficialii "cainilor". "Sunt in Italia acum, insa, spre seara, voi veni sa semnez contractul. Este normal sa fiu fericit. Dinamo e o echipa mare, care isi doreste performanta, ceea ce imi doresc si eu", a precizat Zenga. "Walter va semna azi (n.r. ieri) pe doi ani cu Dinamo. Luati-o ca pe o confirmare", a declarat, la randu-i, presedintele clubului dinamovist, Nicolae Badea. "L-au pus pe Zenga? Il felicit si ii urez mult succes", a replicat demisionarul Redic despre numirea succesorului sau, care, conform previziunilor, va avea un salariu ce nu va depasi 200.000 de euro pe sezon. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.