Cea mai ieftina cazare din Iasi este la Facultatea de Agronomie, unde un loc intr-unul dintre camine costa 58 de lei pe luna, iar cel mai scump este un loc in campusul „Tudor Vladimirescu”, unde recordul este de 220 de lei pe luna, dar t
Cea mai ieftina cazare din Iasi este la Facultatea de Agronomie, unde un loc intr-unul dintre camine costa 58 de lei pe luna, iar cel mai scump este un loc in campusul „Tudor Vladimirescu”, unde recordul este de 220 de lei pe luna, dar tot aici se gasesc si camere mai ieftine. Universitatea „Al. I. Cuza” (UAIC) Iasi vine in acest an universitar cu 5.425 de locuri, cu aproape 700 mai putine decat anul trecut si in perioada 27-30 septembrie se vor elibera dispozitiile individuale de cazare. Criteriul principal in acordarea dreptului de cazare este media anuala obtinuta in anul universitar anterior si au prioritate studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din casele de copii sau plasament familial. „Anul trecut cazarea era intre 80 si 200 de lei lunar si pot beneficia de cazare gratuita si studentii care au parinti cadre didactice, studentii rromi si bursierii statului roman”, a declarat Romulus Damaceanu, director in Cadrul Directiei pentru Probleme Social-Studentesti (DPSS).

87 de lei pentru un loc de cazare


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.