Timp de 45 de ani, Valentino a insemnat eleganta si rafinament, cucerind femeile din intreaga lume cu nuanta de rosu care-i poarta numele si colectiile sale albe. Iata ca acum, celebrul designer si-a anuntat retragerea din lumea modei, spunand, intr
Timp de 45 de ani, Valentino a insemnat eleganta si rafinament, cucerind femeile din intreaga lume cu nuanta de rosu care-i poarta numele si colectiile sale albe. Iata ca acum, celebrul designer si-a anuntat retragerea din lumea modei, spunand, intr-un comunicat, ca „este momentul perfect pentru a spune adio lumii modei“. In varsta de 75 de ani, „Monsieur“ Valentino a facut referire si la „momentul magic“ pe care l-a trait la inceputul lunii iulie, la Roma, cand a sarbatorit 45 de ani de la fondarea casei sale de moda.

„Am avut sansa sa pot transforma pasiunea mea de adolescent intr-o meserie, care mi-a oferit multe bucurii si recunoastere, si de a reusi sa-mi mentin stilul, in ciuda schimbarilor pe care le-a cunoscut lumea“, a spus creatorul, pe numele sau complet Valentino Clemente Ludovico Garavani. Acesta a explicat ca va inceta sa lucreze la colectiile sale la sfarsitul lunii ianuarie 2008.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.