Un copil in varsta de 4 ani si 4 luni a murit in conditii tragice, dupa ce a fost surprins de un incendiu devastator izbucnit in casa in care locuia impreuna cu mama si cei 10 frati. Copilasul a fost carbonizat, politistii gasind la fata locului doa
Un copil in varsta de 4 ani si 4 luni a murit in conditii tragice, dupa ce a fost surprins de un incendiu devastator izbucnit in casa in care locuia impreuna cu mama si cei 10 frati. Copilasul a fost carbonizat, politistii gasind la fata locului doar fragmente din trupul sau. Tragica intamplare s-a petrecut marti, in orasul sucevean Vicovu de Sus. La ora 11.30, pompierii de la Detasamentul de Interventie Radauti au fost alertati de izbucnirea unui incendiu la casa familiei Olaru, din orasul amintit. Focul, izbucnit din cauza unui scurt circuit-electric produs intr-o camera din bucataria de vara, s-a extins cu repeziciune, partea de sus a casei de locuit, construita din lemn, arzand ca o torta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.