Persoanele care au intre 21 si 40 de ani, cel putin studii generale si cunoasterea medie a limbii engleze au sansa de a obtine contracte de munca in SUA pentru o perioada de 7 luni.

O companie americana ofera 150 de joburi in domeniul serv
Persoanele care au intre 21 si 40 de ani, cel putin studii generale si cunoasterea medie a limbii engleze au sansa de a obtine contracte de munca in SUA pentru o perioada de 7 luni.

O companie americana ofera 150 de joburi in domeniul serviciilor, prin Programul H2B. Locurile de munca oferite sunt in restaurantele de tip fast-food, McDonalds's sau Wendy's, cu salariu de 8 dolari pe ora. "Programul H2B vine in ajutorul celor care doresc sa munceasca legal dincolo de ocean, indiferent de studii sau pregatirea profesionala. Desi scopul principal este castigul financiar, programul reprezinta o posibilitate reala de a testa si de a experimenta viata si visul american. In plus, orice participant castiga bani si este tratat exact ca orice angajat american, ceea ce constituie o experienta de viata importanta pentru tinerii romani", spune Mihai Paun, director general al companiei American Experience. Fiecarui participant i se ofera sansa de a cunoaste "din interior" modul de coordonare si de organizare intr-o firma americana. Prin H2B, mediul de lucru permite comunicarea directa cu toti care lucreaza in firma angajatoare, dar si acumularea unor cunostinte profesionale si de limba engleza.
Solicitantii se pot inscrie pana pe 15 septembrie la sediile American Experience din Bucuresti, Piata Romana, vizavi de ASE, Cluj si Iasi sau pe site-ul www.americanexperience.ro.
Cei interesati trebuie sa aiba aproximativ 2.000 de euro. Costul Programului H2B este de 1.250 euro si include intocmirea documentelor privind obtinerea dreptului de munca, asigurarea unui loc de munca, asigurarea medicala si servicii de consultanta pentru obtinerea vizei. Restul banilor vor fi necesari pentru biletul de avion si taxa consulara.
Potrivit informatiilor furnizate de Valentin Manus, PR officer al companiei americane, solicitantii de joburi vor cunoaste locul unde vor lucra si pot opta, in functie de prieteni sau rude aflate in SUA, pentru o localitate sau alta. "Noi ne ocupam si de cazarea solicitantilor si estimam un profit net al acestora dupa cele 7 luni de munca in SUA la aproximativ 5.000 dolari", a mentionat purtatorul de cuvant. Acesta a mai precizat ca in 2006 American Experience a facilitat obtinerea unor contracte de munca temporare pentru 300 de tineri romani, prin acelasi program.

Valentin Manus este PR officer la American Experience

INFORMATII
>> Acceptare
Solicitantul urmeaza sa se intalneasca cu un membru al echipei American Experience. In timpul interviului se vor urmari cunostintele de limba engleza, abilitatile de comunicare.

>> Angajatori
Cele 150 de joburi sunt in Florida, Alabama si Louisiana: 1 octombrie 2007-30 aprilie 2008. Informatii la American Experience, tel. 40 21 212201.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.