Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Rompres, ca, pana la sfarsitul acestei saptamani, spera sa incheie negocierile cu Ford si sa aibe o varianta final
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Rompres, ca, pana la sfarsitul acestei saptamani, spera sa incheie negocierile cu Ford si sa aibe o varianta finala de contract. "Tranzactia va fi una speciala, in care Ford va plati pentru locatie si piata de munca", a spus Atanasiu, care a precizat ca aceasta "nu este o vanzare obisnuita, pentru ca Ford vine cu propria piata de desfacere, propriul know-how, si investitii majore de 675 milioane de euro". Teodor Atanasiu a mai afirmat ca unul din cele trei complexuri energetice, Rovinari, Turceni si Craiova, va face parte din compania energetica integrata de stat pe care o va infiinta Guvernul. In total, la AVAS, sunt 14 societati care vor intra in procedura de lichidare voluntara, a adaugat Atanasiu. (A.P.Oprea)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.