Propulsat de PSD la sefia Televiziunii, Alexandru Sassu vrea sa restructureze stirile.
Presedintele interimar al TVR, Alexandru Sassu i-a anuntat pe membrii Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, in timpul unei audieri, ca vrea sa restr
Propulsat de PSD la sefia Televiziunii, Alexandru Sassu vrea sa restructureze stirile.
Presedintele interimar al TVR, Alexandru Sassu i-a anuntat pe membrii Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, in timpul unei audieri, ca vrea sa restructureze departamentul de stiri al TVR. Sassu a acuzat "tabloidizarea jurnalelor" si "proasta organizare" a departamentului, care ar fi dus la scaderea audientelor. "Vrem sa reorganizam Directia de stiri. Aici nu mai exista sectii sau departamente, cum ar fi Externe sau Politica, drept pentru care 'Jurnalul>> arata cum ati vazut. Evolutia audientei jurnalelor de stiri este ingrijoratoare", le-a declarat Sassu membrilor Comisiei. Presedintele TVR mai considera ca stirile postului s-au tabloidizat si au luat-o intr-o directie proasta, incercand sa le copieze pe cele ale posturilor private.
Ca si pe vremea lui Giurgiu, cand i se pregatea debarcarea, Rodica Culcer, sefa stirilor TVR, afla din nou de la altii despre hibele gasite de presedinte in propriul departament. "Nu am avut nici o discutie cu domnul Sassu in care sa imi spuna ca este nemultumit de jurnal. Nu mi-a reprosat nimic legat de tabloidizare, iar audienta stirilor este mai buna decat a celorlalte programe din prime-time, cu exceptia fotbalului", ne-a declarat Rodica Culcer.
Surse din TVR ne-au declarat ca deja sedintele de sumar ale Departamentului de stiri sunt atent supravegheate de Mura Franculescu, noua consiliera a lui Alexandru Sassu si fost editor general la Antena 1.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.