Politistii spanioli au arestat sase romani si patru bulgari, membri ai uneia dintre cele mai mari retele de falsificatori de bani din Europa, dupa ce acestia au umplut Madridul cu bancnote false de 200 de euro. Anchetatorii au precizat ca banii erau
Politistii spanioli au arestat sase romani si patru bulgari, membri ai uneia dintre cele mai mari retele de falsificatori de bani din Europa, dupa ce acestia au umplut Madridul cu bancnote false de 200 de euro. Anchetatorii au precizat ca banii erau facuti in Bulgaria si introdusi ilegal in Spania, in compartimente secrete ale masinilor, dupa care erau imprastiati pe piata din Madrid. Bancnotele falsificate copiau aproape perfect banii reali si nu puteau fi depistate decat de dispozitive speciale, motiv pentru care au putut fi introdusi in circulatie foarte usor. Autoritatile spaniole au confiscat peste 400.000 de euro falsi din locuintele infractorilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.