Politia Capitalei a declansat o ampla ancheta dupa ce, ieri, dintr-o anexa a Sectiei 21 s-au furat 40.500 de lei, care insemnau banii de salarii ai cadrelor Politiei Sectorului 6 si Sectiei 21. Incredibila veste a venit, ieri, chiar din partea casie
Politia Capitalei a declansat o ampla ancheta dupa ce, ieri, dintr-o anexa a Sectiei 21 s-au furat 40.500 de lei, care insemnau banii de salarii ai cadrelor Politiei Sectorului 6 si Sectiei 21. Incredibila veste a venit, ieri, chiar din partea casierului desemnat sa imparta banii. Acesta a explicat ca, marti, a ridicat de la sediul Politiei Capitalei 46.500 de lei si a pornit catre Sectia 21, unde urma sa imparta lefurile. Acesta a apucat sa distribuie 6.000 de lei, dupa care a amanat plata salariilor pentru a doua zi. Casierul a lasat restul de bani, adica 40.500, intr-o incapere in care se depoziteaza vechiturile scoase din uz, camera care nu indeplineste nici macar conditiile minime de siguranta. Ieri dimineata, cand s-a intors la lucru, banii disparusera fara urma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.