TVR1, ora 20.25
"Hagi Tudose"
In cadrul proiectului "Clipe de teatru", pentru aceasta seara TVR 1 ne propune un spectacol dupa o capodopera a dramaturgiei noastre, semnata de Barbu stefanescu Delavrancea, ce reuneste in distributie actori
TVR1, ora 20.25
"Hagi Tudose"
In cadrul proiectului "Clipe de teatru", pentru aceasta seara TVR 1 ne propune un spectacol dupa o capodopera a dramaturgiei noastre, semnata de Barbu stefanescu Delavrancea, ce reuneste in distributie actori de renume precum Draga Olteanu Matei, Constantin Rautchi, Rodica Popescu Bitanescu sau Tania Filip. Spectacolul, a carui premiera a avut loc in anii '80, a fost preluat de la Teatrul National "I.L. Caragiale" si se bucura de regia maestrului Ion Cojar.

Discovery Channel, ora 21.00
"Casete de razboi" (documentar)
Primul documentar pe tema "invazia din Irak" realizat in intregime de catre soldatii implicati in razboi, "The war tapes" urmareste trei soldati inainte, in timpul si dupa incheierea misiunii in Irak si ne ofera o imagine unica a vietii intr-o zona de razboi. Mai mult, a fost catalogat drept un rezultat inedit al unui program desfasurat de reporteri. In acest caz, reporterii nu au mers in Irak, dar le-au oferit soldatilor aparatura necesara, indicatiile de filmare fiind transmise pe email.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.