Un pui de urangutan sta in bratele mamei sale, la Gradina Zoologica din Singapore. Incepand cu jumatatea anului 2008, vizitatorii vor trai experienta unei noi atractii - "Rainforest Challenge", care va inlocui imaginea actualei gradini zoologice, a
Un pui de urangutan sta in bratele mamei sale, la Gradina Zoologica din Singapore. Incepand cu jumatatea anului 2008, vizitatorii vor trai experienta unei noi atractii - "Rainforest Challenge", care va inlocui imaginea actualei gradini zoologice, avand o suprafata de trei hectare. Costurile pentru reamenajare se vor ridica la aproape 6 milioane de dolari. "Rainforest Challenge" va oferi vizitatorilor "spectacole" cu teme ecologice, distractive in acelasi timp, adresandu-se astfel intregii familii. "Copiii pot invata multe despre animale si despre relatia omului cu animalele. Ne dorim ca noua generatie de copii sa inteleaga importanta protejarii padurii ecuatoriale, asa ca ne-am gandit ca mai bine pot invata in timp ce se joaca", a spus Fanny Lai, directorul executiv al Gradinii Zoologice din Singapore. In 2006, 1,4 milioane de oameni au vizitat aceasta gradina zoologica. In prezent, "Rainforest Challenge" adaposteste in jur de 3.000 de animale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.