Presedintele Radioului public, Maria Toghina, a declarat ieri, in cadrul unei audieri la Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor, ca propune marirea taxei radio, drept solutie pentru rezolvarea problemelor financiare ale postului public de rad
Presedintele Radioului public, Maria Toghina, a declarat ieri, in cadrul unei audieri la Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor, ca propune marirea taxei radio, drept solutie pentru rezolvarea problemelor financiare ale postului public de radiodifuziune. "Nu avem bugete pentru anumite proiecte, nu mai avem spatiu pentru arhiva. La Jilava am inceput sa depunem pe jos benzi vechi, valoroase. Numarul platitorilor de taxa radio a scazut constant. Sunt 1,7 milioane de platitori scutiti prin lege si 1,2 milioane de platitori scutiti de taxa prin declaratie pe propria raspundere. Ar trebui sa fim finantati de la stat pentru platitorii scutiti prin lege", a mai declarat, in cadrul audierii, Maria Toghina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.