Valoarea punctului de pensie s-a majorat incepand cu 1 septembrie cu cinci procente, ajungand la 416 lei. De aceasta crestere vor beneficia si pensionarii din sistemul agricol, a declarat Mariana Campeanu, presedinte CNPAS. Aceasta a mentionat ca in
Valoarea punctului de pensie s-a majorat incepand cu 1 septembrie cu cinci procente, ajungand la 416 lei. De aceasta crestere vor beneficia si pensionarii din sistemul agricol, a declarat Mariana Campeanu, presedinte CNPAS. Aceasta a mentionat ca in aceasta luna 940.000 de pensionari agricultori vor primi si un cuantum dublat. Fostilor lucratori in CAP-uri carora li s-au dublat pensiile in 2004 nu li se acorda decat cele cinci procente. Postasii vor duce pensiile la domiciliul varstnicilor care au optat pentru aceasta modalitate de plata, incepand cu 14 septembrie, pana in penultima zi a acestei luni. Ultima majorare a punctului de pensie a avut loc la 1 decembrie 2006, la valoarea de 396,2 lei, crestere decalata cu o luna mai devreme.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.