E vremea schimbarilor radicale. Bruneta Celia si-a pus in cap sa dea de pereti cu tiparele, dar, pentru prima oara, nu cu cele vestimentare. Asta da premiera!

E vorba despre un nou videoclip filmat la Sibiu, "Trag aer in piept". Focoasa j
E vremea schimbarilor radicale. Bruneta Celia si-a pus in cap sa dea de pereti cu tiparele, dar, pentru prima oara, nu cu cele vestimentare. Asta da premiera!

E vorba despre un nou videoclip filmat la Sibiu, "Trag aer in piept". Focoasa juna si-a intins neuronii pe sarma si-a facut probabil si-un brainstorming... cu ea in oglinda.

Rezultatul? I-au fulgerat rau prin cerebelul bine oxigenat niste idei fantasmagorice, in care intamplarile neobisnuite se imbina intr-o maniera menita a te lasa cu gura cascata. Cel putin asa se lauda producatorii, care au asudat pentru inspiratia fetei o zi intreaga.

Odata patrunsi in lumea magica a clipului, ne vom confrunta, se pare, cu tot felul de enigme izvorate din gandirea si simtirea artisei (si inca ruleaza filmul 1.408..). Probabil ca nu ne vom dumiri de tot (sau, cine stie, atunci vom ameti iremediabil) decat atunci cand ne vom ciocni de obiectele plasate in aer: un glob pamantesc, un telefon de epoca, un sfesnic (cu lumanari aprinse!), un acvariu cu pesti, colivie, evantai, o caseta cu bijuterii, un pantof si-o clepsidra. Ce mai, totul e cu schepsis.

O da lovitura Celiuta noastra cu opera-i de mii de euro? Om trai, om urmari (daca vrem, ca nu ne obliga nimeni) productia la teve si-om vedea. Daca are bafta, fosta-i colega Issa de la Elegance isi va roade unghiile, daca nu, isi va face manichiura noua, probabil.
 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.