Festivalul "George Enescu" ofera sansa melomanilor romani de a-i intalni si de a-i asculta pe muzicienii renumiti. In aceasta seara, pe scena Salii Palatului, celebrul violonist Pinchas Zukerman va sustine alaturi de Orchestra din Paris, sub bagheta
Festivalul "George Enescu" ofera sansa melomanilor romani de a-i intalni si de a-i asculta pe muzicienii renumiti. In aceasta seara, pe scena Salii Palatului, celebrul violonist Pinchas Zukerman va sustine alaturi de Orchestra din Paris, sub bagheta dirijorului Christoph Eschenbach, un concert pe muzica de Roussel, Max Bruch si Dvorák. Premiul intai obtinut la Concursul international Leventritt in 1967 a fost rampa de lansare in cariera de violonist si muzician de camera. De atunci, partenerii sai de scena au fost personalitati precum Daniel Barenboim, Itzhak Perlman sau Vladimir Ashkenazy. Din program nu va lipsi interpretarea speciala a artistului israelian din celebrul Concert pentru vioara si orchestra nr. 1 in sol minor de Max Bruch. Pentru spectacolul oferit, Jurnalul National il declara pe violonistul Pinchas Zukerman "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.