HBO ora 18.00
"Stealth - Pericol invizibil"
Sa-ncercam o scurta prezentare a filmului in cifre: s-a investit un buget de 130 de milioane de dolari, iar incasarile nu au depasit 30 de milioane. si atunci, la ce ne putem astepta? Pe langa inc
HBO ora 18.00
"Stealth - Pericol invizibil"
Sa-ncercam o scurta prezentare a filmului in cifre: s-a investit un buget de 130 de milioane de dolari, iar incasarile nu au depasit 30 de milioane. si atunci, la ce ne putem astepta? Pe langa inconsistenta povestii, fiecarui actor rolul i se ofera ocazia de a recita diverse fraze pretins folosofice despre natura razboiului, despre modul in care "oamenii buni" sunt obligati sa faca "lucruri rele" pentru un scop nobil si tot asa mai departe, ridicolul replicilor, dar si al situatiilor dominand fiecare secventa.

Kanal D, ora 20.30
"Miza finala"
Se iau doi actori de categoria a saptea, se adauga o poveste alambicata despre hoti versus agenti de securitate si se obtine aberantul "Windfall", un film tocmai bun de difuzat in primetime! Totusi, acesta reuseste sa se evidentieze prin actiune, de fapt prin cantitatea actiunii. Asadar, avem "spectaculoase" urmariri pe autostrada, cat mai multe masini aruncate in aer, explozii la tot pasul si doua ore aiurea pierdute, daca optati pentru acest film.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.