Presedintele Comisiei senatoriale de ancheta pe tema presupuselor centre de detentie ale CIA in Romania, Norica Nicolai, a solicitat miercuri Consiliului Europei sa divulge dovezile si sursele care au stat la baza raportului lui Dick Marty, care a ac
Presedintele Comisiei senatoriale de ancheta pe tema presupuselor centre de detentie ale CIA in Romania, Norica Nicolai, a solicitat miercuri Consiliului Europei sa divulge dovezile si sursele care au stat la baza raportului lui Dick Marty, care a acuzat Romania ca a gazduit pe teritoriul ei inchisori secrete ale CIA.
"Suntem absolut hotarati sa cerem Consiliului Europei documentele pe baza carora domnul Marty a acuzat Romania de a fi participat la adapostirea de inchisori secrete pe teritoriul sau", a spus Norica Nicolai.
Senatorul Norica Nicolai a solicitat probele raportului in cadrul unei intrevederi avute miercuri, la Sibiu, cu presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.