Fostul atacant Viorel Moldovan, acum in conducerea clubului Unirea Urziceni, spune ca nu a fost platit de clubul Rapid in cele trei luni cat a ocupat postul de director sportiv, precizand ca in acea perioada a facut "munca patriotica" pentru actionar
Fostul atacant Viorel Moldovan, acum in conducerea clubului Unirea Urziceni, spune ca nu a fost platit de clubul Rapid in cele trei luni cat a ocupat postul de director sportiv, precizand ca in acea perioada a facut "munca patriotica" pentru actionarul majoritar George Copos.

"Nu am fost platit, am facut munca patriotica pentru domnul Copos. Am facut niste economii pentru dansul. Dar nu mai conteaza. Eu il respect. Daca asa gandeste, asta e. Domnul Copos e patronul si stie mai bine cum gestioneaza lucrurile la Rapid. Eu poate vad lucrurile altfel. Oricum, nu ma imbogateam eu cu banii aia. Asta e. Nu mai are rost sa rascolesc acum", a spus fostul atacant.
Viorel Moldovan, care a acceptat, luni, functia de director sportiv al clubului Unirea Urziceni, a afirmat ca nu vrea sa intre in polemica nici cu George Copos si nici cu vreun alt conducator rapidist, precizand ca nu se gandeste la razbunare. "Eu nu sunt un tip ranchiunos. Nu ma gandesc la razbunari. Eu merg la Urziceni sa-mi fac treaba, atat. Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica. Sunt lucrurile mele, nu vreau sa discut aceste aspecte. Viata merge inainte. Nu e stilul meu. Ce a fost, a fost. Gata, daca eram in plus, am zis ca mai bine plec. Sa stau asa de decor nu-mi place. E mai bine ca fiecare sa plece pe drumul lui", a mentionat Moldovan.
La randul sau, George Copos spune ca nu stie daca Viorel Moldovan a fost platit pentru cele trei luni in care a ocupat postul de director sportiv, mentionand ca nu se ocupa personal de achitarea salariilor. "Eu nu ma ocup de lucrurile astea, de plata salariilor. Domnul Zotta stie daca Moldovan a fost platit. Eu daca sunt senator nici n-am drept de semnatura. Nu am de unde sa stiu. De unde sa stiu eu daca a fost platit sau nu portarul de la Pro Rapid sau Ionut Mazilu?".
Viorel Moldovan a fost numit director sportiv al FC Rapid la inceputul lunii iunie, cand s-a retras din activitatea de fotbalist, el renuntand apoi la functie. "Am renuntat la Rapid, incurcam prea multa lume acolo, am discutat cu domnul George Copos chiar acum, i-am explicat cum stau lucrurile si cum vad eu lucrurile si a inteles ca cel mai bine este sa ne vedem fiecare de drumul lui. Copos nu a insistat ca sa raman pentru ca in niciun caz nu este un om naiv. Eu am incercat sa fac lucrurile asa cum am crezut de cuviinta, dar nu s-a putut. Nu plec cu scandal, mi-am strans mana cu domnul Copos si pot sa spun ca nu am nimic sa-i reprosez. Nu mi-am prezentat nici o demisie, pentru ca nu aveam din ce functie sa-mi dau demisia, atat timp cat eu nu semnasem un contract de munca cu Rapid".

Noul loc de munca al lui Moldovan este Unirea Urziceni. "M-am inteles cu domnul Bucsaru, am batut palma, pot sa spun ca sunt noul director sportiv al Urziceniului. Eu sunt multumit de conditiile pe care mi le-au oferit. La Urziceni e vorba de un proiect foarte interesant, pe termen lung. Se propun lucruri ambitioase care dupa cate vad se vor realiza", a spus Moldovan. "Sunt sigur ca totul va fi bine. Ma bucur ca voi lucra cu fostii mei colegi Dan Petrescu si Stelica (n.r. - Bogdan Stelea). Deocamdata lotul e complet, nu mi s-a cerut sa aduc nici un jucator pe moment. Eu voi aduce ce jucator vrea antrenorul cand va fi nevoie. Imi voi folosi toate relatiile pe care le am pentru a face lucrul asta", a adaugat Viorel Moldovan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.