Fuziunea aeroporturilor Otopeni- Baneasa ar putea fi oprita in cazul in care contestatia Ministerului Transporturilor (MT) legata de decizia pe care a luat-o judecatorul delegat de la Registrul Comertului, care trebuia sa dea hotararea pentru inregi
Fuziunea aeroporturilor Otopeni- Baneasa ar putea fi oprita in cazul in care contestatia Ministerului Transporturilor (MT) legata de decizia pe care a luat-o judecatorul delegat de la Registrul Comertului, care trebuia sa dea hotararea pentru inregistrarea noii societati, va fi respinsa de Consiliul Magistraturii. Aviatia Utilitara a facut cerere de retrocedare a 17 hectare de teren aflate in apropierea pistei de la Baneasa, ceea ce a blocat inregistrarea la Registrul Comertului a noii societati rezultate din fuziunea celor doua aeroporturi. Ulterior, MT a depus o contestatie la Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM), pana in prezent neexistand un raspuns din partea CSM.

Aeroportul Otopeni ar putea fi privatizat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.