Cele mai tari echipe masculine de handbal ale momentului, HCM Constanta si Steaua, se lupta asta seara, de la 19.00, pentru Supercupa Romaniei. Castigatorii vor imparti premiul pus la bataie, 30.000 de euro, imediat dupa meci, in functie de aportul
Cele mai tari echipe masculine de handbal ale momentului, HCM Constanta si Steaua, se lupta asta seara, de la 19.00, pentru Supercupa Romaniei. Castigatorii vor imparti premiul pus la bataie, 30.000 de euro, imediat dupa meci, in functie de aportul fiecaruia. "Ros-albastrii" pornesc favoriti, macar din doua puncte de vedere: au castigat doua meciuri din trei in sezonul trecut, iar partida se disputa in Sala Polivalenta "Ioan Kunst-Ghermanescu" din Bucuresti. Campionii pregatiti de Lucian Rasnita au tras la Hotelul Floreta din Capitala, iar detinatorii Cupei Romaniei, antrenati de Radu Voina, cu Marius Stavrositu zis "Mache", fost constantean, acum stelist, au petrecut o zi in cantonamentul de la Mazicon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.