Lukoil Romania pune la bataie unele terenuri situate langa benzinarii pentru constructia de moteluri. "Strategia noastra este de a avea pe drumurile paneuropene, pentru atragerea clientilor, benzinarii care sa fie dotate cu magazine si moteluri. Prim
Lukoil Romania pune la bataie unele terenuri situate langa benzinarii pentru constructia de moteluri. "Strategia noastra este de a avea pe drumurile paneuropene, pentru atragerea clientilor, benzinarii care sa fie dotate cu magazine si moteluri. Primul motel va fi construit in perioada urmatoare de o companie specializata in industria hoteliera, la kilometrul 43 al autostrazii Bucuresti - Pitesti'', a declarat agentiei Mediafax, Constantin Tampiza, diretorul general al Lukoil Romania.Constructia celor zece moteluri va fi realizata de o companie hoteliera, pe terenurile detinute de Lukoil, in baza unui contract de inchiriere. Lukoil nu va cumpara hoteluri sau moteluri apartinand Petrom. In primul semestru, compania detinea, potrivit datelor firmei, o cota de piata pe segmentul vanzarilor de produse petroliere de peste 25%, pe care intentioneaza sa o mentina pana in anul 2010.Compania opereaza peste 300 de statii de distributie a carburantilor si depozite de produse petroliere. Firma, detinuta de grupul rus Lukoil, a intrat pe piata din Romania prin achizitia, in 1998, a rafinariei Petrotel din Ploiesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.