Cancan a anuntat in premiera, in urma cu doua saptamani, despre separarea lui Ilie Dumitrescu de iubita lui, Letitia Badea. Speculatiile in presa nu au intarziat sa apara, mai ales ca este vorba despre vedete, milioane de euro, copii, (cei doi au im
Cancan a anuntat in premiera, in urma cu doua saptamani, despre separarea lui Ilie Dumitrescu de iubita lui, Letitia Badea. Speculatiile in presa nu au intarziat sa apara, mai ales ca este vorba despre vedete, milioane de euro, copii, (cei doi au impreuna un baiat, Toto, si o fata, Mayra). In goana dupa scandal, s-a omis un aspect important, care nu are nicio legatura cu adevarul: cei doi nu sunt casatoriti, asadar, nu va exista niciun divort si, implicit, niciun partaj. "Noi nu avem ce sa impartim. Fiecare este cu milioanele lui, ca sa zic asa", ne-a declarat Letitia, suparata, dupa ce o revista mondena a "cuplat-o" miercuri cu un barbat, fara ca redactorul respectiv sa stie ca acesta este chiar soferul familiei si ca se afla in slujba lor de fix 4 ani. "Este o jignire si la adresa mea si a soferului nostru! Si el este casatorit si nu are nevoie de probleme. Pozele din revista aceea sunt facute, cred, in primavara, cand il luam pe Toto de la scoala. E penibil ce s-a publicat!", a mai declarat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.