O companie de administrare a activelor infiintata de JP Morgan in China vrea sa stranga intre un miliard de dolari si doua miliarde de dolari pentru primul fond de investitii al firmei in strainatate, scopul fiind diversificarea riscurilor, a declara
O companie de administrare a activelor infiintata de JP Morgan in China vrea sa stranga intre un miliard de dolari si doua miliarde de dolari pentru primul fond de investitii al firmei in strainatate, scopul fiind diversificarea riscurilor, a declarat directorul general al firmei, citat de Reuters, transmite Mediafax. China International Fund Management a primit, la inceputul lunii, aprobarea din partea autoritatilor chineze pentru a lansa un fond in conformitate cu programul investitorilor institutionali certificati, lansat in vederea reducerii presiunilor asupra monedei nationale. Compania este detinuta in proportie de 49% de banca de investitii engleza JP Morgan Asset Management si administreaza fonduri de peste 6,8 miliarde de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.