O romanca de 17 ani din Medias, mama unei fetite, a fost descoperita intr-un sac de gunoi dintr-o padure din Italia. O cheama Luminita Ioana Dan, este romanca, are 17 ani si o fiica de 18 luni, a anuntat Corriere della Sera.

Cadavrul ei s
O romanca de 17 ani din Medias, mama unei fetite, a fost descoperita intr-un sac de gunoi dintr-o padure din Italia. O cheama Luminita Ioana Dan, este romanca, are 17 ani si o fiica de 18 luni, a anuntat Corriere della Sera.

Cadavrul ei si al unei alte tinere au fost gasite martea trecuta de un culegator de ciuperci, intr-o padure de langa satul italian Lecco. Fetele, dezbracate, erau bagate in saci de gunoi. Dupa cateva zile de cercetari, politistii italieni reusisera sa afle doar ca una dintre fete e romanca si ca se prostitua intr-un cartier din Milano. Fusese recunoscuta dupa o fotografie de o alta prostituata din zona, care si-a amintit insa doar porecla victimei: "Zingara" (Tiganca).


IDENTIFICATA DUPA TATUAJ. Pe umar, romanca moarta avea tatuate doua nume: Alexandra si Ramon. Pornind de la acest tatuaj, politistii au aflat povestea fetei din sacul de gunoi. O cheama Luminita, este din Medias, are 17 ani, iar "Alexandra", numele tatuat pe umar, este cel al fiicei ei de 18 luni, pe care o creste bunica, in Romania. Ramon este sotul fetei, pe urmele caruia se afla acum politistii italieni. Barbatul, in varsta de 25 de ani, a facut pentru un timp puscarie, in Milano. Cand a iesit, a cunoscut-o pe Luminita, pe care a facut-o sa se indragosteasca de el si a convins-o sa-i fie sotie.

Apoi, spun investigatorii, citati de presa italiana, barbatul a inceput sa o bata si a sfarsit prin a o vinde unei bande de albanezi care controleaza prostitutia de la periferia din nord-vestul orasului Milano.


ARUNCATE IN PADURE. Cele doua cadavre au fost gasite la 28 august, intr-o padure de langa Lecco - un mic sat italian. Corpurile femeilor, complet dezbracate, erau bagate in saci de gunoi care fusesera legati. Din cauza umiditatii din locul in care au fost gasite si a temperaturilor ridicate care se inregistrasera in zona, cadavrele celor doua fete erau intr-o stare avansata de descompunere.

Anchetatorii presupun ca in momentul in care au fost aruncate cadavrele s-au rostogolit cativa zeci de metri, pana la tufisurile in care au fost descoperite. Inainte de a fi duse in padure, sacii au fost transportati, cel mai probabil, in portbagajul unui autoturism, pentru cativa zeci de kilometri.

Politistii italieni au facut apel la toti cei care ar putea furniza informatii despre ultimele zile ale fetei. Ultima data a fost vazuta agatand clienti, cu 4-5 zile inainte de a-i fi descoperit cadavrul. (Carmen Plesa)


Fara droguriLuminita se prostitua intr-un cartier de la periferia orasului Milano, in zona Spitalului Maggiore. Ea se afla in evidenta politiei, in urma unui raid facut cu putin timp in urma. Atunci politistii au fotografiat-o si amprentat-o, dar nu i-au putut afla si adevaratul nume, pentru ca fata nu avea actele la ea. Anchetatorii presupun ca tinerele au fost strangulate. Examenele toxicologice au fost negative: victimele nu erau drogate si nici nu consumasera alcool. Identitatea celei de-a doua fete ar putea fi descoperita in 15 zile, au mai anuntat anchetatorii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.