Cioroianu si Basescu s-au pus de acord, in fine, asupra catorva ambasadori care sa ne reprezinte in cele mai importante capitale diplomatice: Washington, Londra, Moscova si Bruxelles. Ministrul de Externe a facut, ieri, anuntul oficial, dar nu a dez
Cioroianu si Basescu s-au pus de acord, in fine, asupra catorva ambasadori care sa ne reprezinte in cele mai importante capitale diplomatice: Washington, Londra, Moscova si Bruxelles. Ministrul de Externe a facut, ieri, anuntul oficial, dar nu a dezvaluit cine sunt alesii, precizand ca aceasta sarcina revine presedintelui Basescu. Din informatiile noastre, insa, cei doi diplomati care vor reprezenta Romania in capitalele "licuricilor" sunt Adrian Vierita, la Washington, si Ion Jinga, la Londra. Daca despre primul surse din mediul diplomatic spun ca este o alegere foarte buna, in cazul lui Jinga, fost ambasador in Belgia, se afirma ca este o varianta dezamagitoare, fiind vorba de un diplomat mediocru, lipsit de viziune si de "staif", care reprezinta cea mai proasta alegere pentru Londra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.