Compania Top Genko Bucuresti, membra a grupului italian Genko, va investi in cinci ani peste 5 mil. euro in modernizarea tehnologiei firmei Famos Suceava, 54.000 euro pentru mediu (intr-un an) si peste 250.000 euro capital de lucru (in maximum 60 de
Compania Top Genko Bucuresti, membra a grupului italian Genko, va investi in cinci ani peste 5 mil. euro in modernizarea tehnologiei firmei Famos Suceava, 54.000 euro pentru mediu (intr-un an) si peste 250.000 euro capital de lucru (in maximum 60 de zile). Totodata, cumparatorul s-a obligat sa determine societatea sa achite toate datoriile catre AVAS, in valoare de 718.316 lei, in termen de 60 de zile de la transferul dreptului de proprietate. Contractul a fost semnat la 31 august a.c., valoarea totala a tranzactiei fiind 6.345.386,9 euro. Top Genko s-a mai angajat ca, pe o perioada de 5 ani de la data transferului de proprietate, sa nu instraineze sub orice forma, sa nu inchirieze si sa nu greveze cu sarcini, activele societatii care concura la realizarea activitatii principale. Pentru garantarea realizarii investitiilor, cumparatorul a semnat cu AVAS si un contract de garantie reala imobiliara, pentru toate actiunile cumparate, asumandu-si si plata unei penalitati de 30% din suma ramasa neinvestita la fiecare data scadenta, in cazul neefectuarii integrale sau partiale a investitiilor. "In cazul nerespectarii altor obligatii contractuale, cumparatorul si-a asumat si plata unei penalitati de 20% din pretul de cumparare", mai noteaza AVAS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.