Steaua joaca maine cu Gloria Buzau     In Ghencea s-a intrat in linie dreapta pentru derby-ul cu Rapid, de peste noua zile. Stelistii fac doua antrenamente pe zi, iar maine, de la ora 11:00, vor disputa un amical cu Glo
   Steaua joaca maine cu Gloria Buzau     In Ghencea s-a intrat in linie dreapta pentru derby-ul cu Rapid, de peste noua zile. Stelistii fac doua antrenamente pe zi, iar maine, de la ora 11:00, vor disputa un amical cu Gloria Buzau. Totusi, Gica Hagi nu are la antrenamente decat un portar si 15 jucatori de camp. Zapata a fost chemat la nationala Columbiei, Golanski - la cea a Poloniei, Goian, Petre Marin, Ovidiu Petre, Dica si Nicolita sunt convocati la prima reprezentativa a Romaniei, iar Bicfalvi, la cea de tineret. Mai lipsesc accidentatii Plesan, Radoi si Ghionea, dar si Cernea, invoit dupa ce tatal sau a decedat. In schimb, a revenit la pregatire atacantul Valentin Badea , care s-a antrenat normal pentru prima data dupa accidentul rutier suferit in luna iunie.     Hagi, la forumul antrenorilor     Antrenorul echipei Steaua, Gica Hagi, va fi prezent la forumul antrenorilor cluburilor de elita, care se desfasoara astazi si maine la Nyon. "Antrenorii au posibilitatea ideala de a se intalni departe de presiunea competitiilor pentru a dezbate probleme de interes si de a schimba idei pe marginea viitoarelor jocuri. Seminarul va avea ca subiecte aspecte tehnice, tactice, de arbitraj si metode de antrenament", a notat site-ul UEFA.     Suporterii fac miting impotriva legii lui Dragomir     Fanii echipelor Dinamo, Steaua, Rapid, "U" Cluj, "U" Craiova, UTA, Petrolul si Poli Timisoara vor participa maine la un miting. Ultrasii vor sa modifice sase articole, considerate prea drastice, din legea privind prevenirea si combaterea violentei initiata de Dumitru Dragomir.       POLO. Nationala Romaniei a invins cu 9-6 reprezentativa Slovaciei si cu 14-7 echipa Frantei, in ultimele doua meciuri din grupa A a turneului preolimpic de la Bratislava. In urma acestor rezultate, Romania s-a calificat in semifinalele competitiei, care se vor disputa sambata, urmand sa intalneasca, cel mai probabil, reprezentativa Muntenegrului. Castigatoarea turneului va obtine calificarea la JO de la Beijing.       TENIS. Elvetianul Roger Federer l-a invins cu 7-6, 7-6, 6-2 pe americanul Andy Roddick, obtinand calificarea in semifinalele turneului US Open, unde il va avea adversar pe rusul Nikolai Davidenko. Acesta a dispus in sferturi de germanul Tommy Haas, scor 6-3, 6-3, 6-4. La feminin, in penultimul act se vor disputa meciurile Justine Henin (Belgia) - Venus Williams (SUA) si Svetlana Kuznetova - Anna Sakvetadze (Rusia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.