Mai multi jucatori ai gorjenilor au intrat pe geam pentru a-si recupera hainele si actele din vestiar, dupa ce un incendiu a izbucnit la cabine ieri-dimineata, in jurul orei 9. Zeci de pompieri militari au fost mobilizati pentru a stinge focul, lucru
Mai multi jucatori ai gorjenilor au intrat pe geam pentru a-si recupera hainele si actele din vestiar, dupa ce un incendiu a izbucnit la cabine ieri-dimineata, in jurul orei 9. Zeci de pompieri militari au fost mobilizati pentru a stinge focul, lucru reusit dupa patru ore. Vestiarele jucatorilor si antrenorilor de la echipa de seniori nu au ars, dar fumul era prea dens pentru a putea intra si exista pericolul extinderii acestuia. Totusi, in jurul orei 12, jucatorii au riscat si au escaladat un geam din care nu mai iesea fum, reusind sa isi recupereze hainele si actele. Cei care au avut curajul sa intre pe geamul vestiarelor sunt doi dintre veteranii echipei, Sorin Vintilescu si Robert Balaet, care i-au ajutat si pe ceilalti colegi sa recupereze echipamentul.
Incendiul a afectat doar partea din spate a cladirii, respectiv vestiarele centrului de copii si juniori, sauna si o parte a magaziei, vestiarele fotbalistilor fiind afectate doar de fumul provenit de la incendiu. Vestiarele sunt situate la parterul unui hotel cu trei etaje ale carui incaperi au fost, de asemenea, afectate de incendiu. In momentul izbucnirii incendiului, fotbalistii de la Pandurii se aflau in sala de forta, iar in vestiare isi lasasera actele de identitate, hainele si cheile de la masinile personale. Multi dintre fotbalisti au declarat ca au ramas doar cu costumele de sport cu care erau imbracati la antrenament. Vintilescu a spus ca erau ingrijorati pentru masinile parcate in fata vestiarului, pentru acte si haine. "Ne-a sunat cineva de la stadion sa ne spuna ca au luat foc vestiarele si am plecat in alergare de la sala. Nu am mai asteptat autocarul cand am vazut ce fum era deasupra stadionului. Nu a mai contat ca ploua sau ca eram in echipament. Se uita lumea la noi ca alergam prea repede credeau ca avem antrenament, dar nici nu stiu cum am ajuns aici, cred ca intr-un minut. Eram ingrijorati ca aveam acte, telefoane si hainele acolo si mai erau si masinile parcate in fata vestiarelor", a spus Vintilescu. Conform primelor informatii furnizate de pompieri, focul ar fi putut izbucni de la un scurtcircuit la tabloul electric aflat in apropierea saunei care nu mai este folosita de fotbalisti de cativa ani. Focul a distrus echipamente sportive, iar incaperile distruse de incendiu fusesera modernizate in aceasta vara de Primarie, care a cheltuit cateva sute de mii de euro pentru lucrarile respective. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.