FC Steaua a anuntat, pe site-ul sau oficial, preturile biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din grupa H a Ligii Campionilor, care se vor vinde sub forma de pachete, pentru toate cele trei partide. De asemenea, vor exista si bilete vandute p
FC Steaua a anuntat, pe site-ul sau oficial, preturile biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din grupa H a Ligii Campionilor, care se vor vinde sub forma de pachete, pentru toate cele trei partide. De asemenea, vor exista si bilete vandute pentru fiecare meci in parte.

Preturile pachetelor pentru toate cele trei meciuri sunt urmatoarele: Peluze - 210 lei, Tribuna II - 400 lei, Tribuna I - 600 lei, Tribuna 0 - 900 lei, Fotolii - 1.200 lei. Data la care se vor pune in vanzare pachetele, modalitatea de achizitionare a acestora de catre suporteri si programul caselor de bilete vor fi anuntate ulterior pe site-ul oficial al clubului. Steaua va juca pe teren propriu, in grupa H a Ligii Campionilor, conform urmatorului program: Arsenal Londra - 2 octombrie, FC Sevilla - 7 noiembrie si Slavia Praga - 27 noiembrie.
In sezonul trecut, in conditiile in care preturile au fost mai mici, Steaua a avut incasari de aproximativ 2,5 milioane de euro din vanzarea de bilete la meciurile de pe teren propriu din grupele Ligii Campionilor. Anul trecut, preturile pachetelor au fost de 185 lei la peluze, 350 lei la tribuna a doua, 550 lei la tribuna intai, 900 lei la tribuna zero si 1.200 lei la fotolii. Cele mai scumpe bilete au fost la partida cu Real Madrid, unde un tichet vandut "la liber" la peluza a costat 100 de lei, la tribuna a doua - 200 lei, la tribuna intai - 300 lei, la tribuna zero - 400 lei, iar la fotolii 500 lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.