Lewis Hamilton, noua vedeta a circuitului de Formula 1, a semnat un contract in valoare de mai multe milioane de lire sterline cu editura HarperCollins, intelegere conform careia isi va publica autobiografia in data de 5 noiembrie, inform

Lewis Hamilton, noua vedeta a circuitului de Formula 1, a semnat un contract in valoare de mai multe milioane de lire sterline cu editura HarperCollins, intelegere conform careia isi va publica autobiografia in data de 5 noiembrie, informeaza Daily Mirror. SPECULATII. "Se pare ca editura HarperCollins i-a platit lui Hamilton un avans constand intr-o suma de sapte cifre pentru autobiografia sa oficiala, ce va fi publicata la 5 noiembrie", noteaza jurnalul englez. Hamilton, in varsta de 22 de ani, ar putea scrie in autobiografia numita "My story" (Povestea mea) si despre rivalitatea cu coechipierul sau de la McLaren, Fernando Alonso. Editura spera ca autobiografia lui Hamilton sa fie vanduta mai bine decat povestea vietii altei vedete a sportului, fotbalistul Wayne Rooney, publicata tot de HarperCollins. Autobiografia vedetei echipei Manchester Unite, scoasa pe piata in 2006, a fost vanduta in 40.000 de exemplare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.