Pentru ca erau invidiosi pe vecinul lor care avea mai multi porumbei voiajori de rasa, doi tineri din comuna Harman, judetul Brasov, au furat aproape 120 porumbei voiajori de rasa. Pasionati si ei de cresterea porumbeilor, acestia sufereau pentru ca
Pentru ca erau invidiosi pe vecinul lor care avea mai multi porumbei voiajori de rasa, doi tineri din comuna Harman, judetul Brasov, au furat aproape 120 porumbei voiajori de rasa. Pasionati si ei de cresterea porumbeilor, acestia sufereau pentru ca vecinul lor avea pasari mai frumoase si mai valoroase decat ale lor.

La inceputul acestei saptamani, noaptea, tinerii au intrat in curtea vecinului, in timp ce acesta era plecat de-acasa, si au luat toti porumbeii pe care i-au gasit. Acestia, fiind de rasa, costa cam 200 de euro fiecare. Astfel, paguba se ridica la 22.000 de euro. Hotii au ascuns porumbeii in podul blocului in care locuieste unul dintre infractori si au inceput sa se laude prin sat cu ,,captura“, usurand sarcina politiei.

Cei doi, Vasile Kabat, de 21 de ani, si prietenul sau, Mihai Maxim, de 22 de ani, au aceeasi pasiune comuna: cresterea porumbeilor. Numai ca si vecinul lor are si el aceeasi pasiune, de unde s-a nascut concurenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.